vår STUDIEORT

eastbourne

_________________________

Vackra Eastbourne på Englands sydkust


Eastbourne är vår trevliga kursort i England.
En stad på engelska sydkusten ( 93 630 invånare). Här bor vi i engelska värdfamiljer.
Många av familjerna har varit med oss alla åren och vänskapsband har knutits med de respektive svenska familjerna.
Eastbourne har fördelen att vara en lugn och fin stad samtidigt som den kan erbjuda alla de nöjen och aktiviteter som en svensk tonåring kan önska inklusive några städade och mycket populära disko.


>Läs mer på visiteastbourne
 

Storstadspuls i London 


London har genom historien haft stort inflytande på kultur, finans, handel och politik både nationellt och internationellt. Staden har i ett historiskt perspektiv gynnats av Storbritanniens dominerande ställning, dels som ledande industriland men även genom en framträdande roll inom handel och politik. Även idag utgör London ett av världens största finansiella centra och har bland de högsta BNP per person bland europeiska städer.

London har även en framträdande roll inom utbildning och kultur. År 1836 grundades University of London och idag finns flera framträdande universitet i staden (bland annat King's College, University College London, London School of Economics och Richmond University). Staden har en lång rad anrika museum, bibliotek, teatrar och liknande kulturcentra, som tillsammans förvaltar ett kulturarv från både Storbritannien och världen.


>Läs mer på visitlondon.com

Historiska & Pittoreska Canterbury 


Canterbury är en stad i Kent i England i Storbritannien med 42 259 invånare. Staden är säte för ärkebiskopen av Canterbury sedan 597, och är välkänd för Katedralen i Canterbury. Staden blev tidigt ett kristet viktigt centrum.

>Läs mer på visitcanterburu.co.uk

GDPR
Villkor
Broschyr
Skolresor
 

Lunds Studieresor
Spireagatan 12
256 68 Helsingborg

070-569 48 33

Hej. Jag försöker maila support@hemsida24.se Jag får felmeddelande varje gång jag skickar. Kan ni hjälpa mig?